Un metru pătrat de pămînt pentru CER!

Donaţii în următoarele conturi:

Biserica Creştină Stânca, Str. Orsova nr.2C Timişoara, România, CP: 300636

ING Bank N.V., AmsterdamSucursala Bucuresti B-dul Kiseleff nr. 11-13, Sector 1, Bucuresti

 

ING Bank, RON: RO68 INGB 0000 9999 0518 8314

ING Bank, cont € (euro), IBAN: RO82 INGB 0000 9999 0518 9323

ING Bank, cont $ (dolari americani), IBAN: RO71 INGB 0000 9999 0518 9327

ING Bank, cont £ (lire sterline), IBAN: RO13 INGB 0000 9999 0522 5970

Pentru transfer bancar codul Swift: INGBROBU

 

 progres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suntem o Biserică mică, dar avem un Dumnezeu mare şi contăm pe partea a doua!
Stânca a fost plantată în 2005. În acest moment ne întîlnim într-o capelă temporară, de 111 locuri, formată din patru pereţi din lemn.
Prin Duhul Sfînt suntem în creştere! Stânca are în proprietate 1200 de metri pătraţi de teren dar insuficient pentru a construi. Forma terenului nu permite acest lucru.
Noi credem în Biserică, pentru că Isus Hristos a spus că …”porţile locuinţei morţilor nu o vor birui”.

Ne-a dat Domnul Viziunea să construim Centrul Creştin Stânca. El va fi un Centru spiritual şi social.
Ca Biserică vrem să ne implicăm în viaţa socială a comunităţii şi a oraşului. Din acest motiv ne-a pus Domnul pe inimă să cumpărăm terenul care este de vînzare lîngă Biserica Stânca şi pe urmă să construim Locaşul de Închinare şi Clădirea socială. Daca nu cumparam acel teren NU vom putea sa construim si nici sa ne dezvoltam.

Un metru patrat de pămînt pentru Cer: 100€

Terenul care a aparut de vinzare lîngă noi vrem să-l cumpărăm noi ca Biserică. Are o suprafaţă de 2200 metri pătraţi. Am semnat înţelegerea de Cumpărare şi ne-am angajat în precontract să plătim întreaga sumă de 220 000€. Banii trebuie însă să îi plătim în tranşe trimestriale.
Ne rugăm să găsim parteneri care să ne ajute la cumpărarea acestui teren.
Cumpără şi tu măcar un metru pătrat de teren.

Puterea postului şi a rugăciunii
În 2008 un metru pătrat de pamint costa 360 €. In Ianuarie 2009 am declarat cu biserica 7 zile de post si rugaciune si  Domnul ne-a raspuns intr-un mod ciudat: a trimis recesiunea şi metrul pătrat a scăzut la 120 €. In Ianuarie 2010 din nou am intrat cu biserica in alte 7 zile de post si rugaciune, am renegociat si in aceeasi saptamina pretul a scăzut la 100€.

Am împărţit parcela în metri pătraţi şi ne rugăm ca mulţi creştini să cumpere cîte un metru pătrat. Avem credinţă că Dumnezeu va deschide inimile oamenilor şi vor face această investiţie pentru Împărăţia lui Dumnezeu! Mare va fi răsplata celor ce vor aduce Cerul pe un metru pătrat al Centrului Crestin Stinca din Timişoara. Fi si tu parte din raspunsul lui Dumnezeu la rugaciunile Bisericii Stinca.

Noi credem că este voia şi porunca lui Dumnezeu să ieşim din cele patru ziduri ale Casei de Rugăciune şi să pătrundem adînc în viaţa socială a comunităţii.

Nu avem bani, dar avem credinţă în …. Dumnezeu. Deja am început să îi strîngem! Suntem conştienţi că o asemenea lucrare nu se poate face decît prin intervenţia supranaturală a lui Dumnezeu: ”Lucrul acesta nu se va face nici prin putere, nici prin tărie, ci prin Duhul Meu – zice Domnul oştirilor” (Zaharia 4:6).

Locaşul de Închinare.

Casa de Închinare publică va fi o clădire simplă, dar multifuncţională, deci eficientă.Nu mai vrem ca Sala de Cult să fie folosită doar duminica, ci cît se poate mai des. Din acest motiv Locaşul de Închinare va fi multifuncţional gata să fie folosit ca sală de închinare, sală de sport sau sală de mese, după ocazii şi nevoi.
Clădirea Bisericii se dreşte o sală de circa 350 locuri cu scaune mobile care să poată fi mutate pentru diferite ocazii.

Zona Socială       

Deasupra locasului de cult va fi zona sociala. In sociatatea noastra sunt inca multe femei abuzate fizic care au nevoie de un refugiu si ajutor spiritual. Sunt alte femei care au fost consiliate că să pastreze sarcina, şi au nevoie de un adapost temporar.

Mansarda
Va fi destinată oaspeţilor. Poate va fi chiar o pensiune pentru creştinii care tranzitează Timişoara şi îşi doresc un loc de odihnă decent peste noapte, etc.

Grădiniţă
Pentru că salvăm copii de la moarte, vom avea şi o grădiniţă pentru cei din cartier în care să-i învăţăm pe copii încă din pruncie valorile creştine. Șansa acestei ţări este tineri care să trăiască după Cuvîntul lui Dumnezeu!

Teren de sport şi joacă
Pe spatiul neocupat de cladiri dorim sa facem terenuri de sport pt cei din cartier. In zona noastra nu exista un asemenea loc de relaxare si sport.

Urgenţa – Privilegiul tău şi ocazia cea mai mare
Unele lucruri se pot face o singură dată în viaţă.
În acest moment ne rugăm să scoată Domnul parteneri care să cumpere pentru Centrul Stânca cîte un metru de teren. Nu vrem să pierdem ocazia pe care Domnul ne-a oferit-o.Investeşte şi tu în Eternitate şi pentru Eternitate.
Ceea ce faci din dragoste pentru Dumnezeu şi oameni capătă Valoare Eternă!

Devino partenerul lui Dumnezeu pentru salvarea vieţilor şi a sufletelor.Ajută-ne să populăm Cerul de sus şi să schimbăm vieţile oamenilor de jos!
Devino partenerul nostru în făurirea Istoriei Sacre care se formează chiar acum!

Prin Harul lui Dumnezeu si dragostea crestinilor din tara pina acum din cei 2200 de metri patrati am cumparat circa 1660 de metri patrati. (1 metru patrat =100€). Avem increderea ca Domnul va continua sa puna pe inima crestinilor sa cumpere citi mai multi petri patrati de pamint pentru Cer. Fi si tu unul dintre cei ce isi cumpara teren in Cer. Investeste in Eternitate!

Biserica Creştină Stânca, Str. Orsova nr.2C Timişoara, România, CP: 300636

ING Bank N.V., AmsterdamSucursala Bucuresti B-dul Kiseleff nr. 11-13, Sector 1, Bucuresti

 

ING Bank, RON: RO68 INGB 0000 9999 0518 8314

ING Bank, cont € (euro), IBAN: RO82 INGB 0000 9999 0518 9323

ING Bank, cont $ (dolari americani), IBAN: RO71 INGB 0000 9999 0518 9327

ING Bank, cont £ (lire sterline), IBAN: RO13 INGB 0000 9999 0522 5970

Pentru transfer bancar codul Swift: INGBROBU

 

Persoane de contact: Liviu Neagoe: 0721453035 / infostanca@yahoo.com