În anul 2000 Dumnezeu a dat fratelui Daniel Cocar şi Liviu Neagoe viziunea de-a planta în Calea Aradului Vest o Biserică evanghelică, pentru motivul că în acest cartier nu era nici una. După câţiva ani de rugăciune în apartamentul fr. Liviu, pentru că nu mai aveam suficient spaţiu, pe data de 15 Ianuarie 2005 a avut loc primul Servici Divin al Bisericii Stânca într-o clădire închiriată …. pe str. Carei. După doi ani de închinare în acea locaţie,a trebuit să ne mutăm pe Str. Orşova. În Calea Aradului Vest locuiesc circa 40 000 de timişoreni care au mare nevoie de atingerea lui Dumnezeu!

Aici Biserica Stânca deţine un teren unde, în viitorul apropiat, o să construiască cu Ajutorul lui Dumnezeu un Locaş permanent de Închinare. Avem mare nevoie de ajutor pentru construirea acestui loc de Închinare publică.

În acest moment suntem o Biserică mică, dar avem un Dumnezeu Mare. La Stânca Dumnezeu prin Duhul Sfînt vindecă inimi frânte şi dă direcţii noi şi schimbă destine. Iisus Hristos, prin Jertfa Sa iartă dar şi transformă viaţa creştinului. La Hristos după Iertare întotdeauna vine Transformare.

Stânca este Biserica construită pe credintă, nădejde şi dragoste!
Credem că Dumnezeu şi azi prin Iisus Hristos iartă, transformă, vindecă, eliberează şi reabilitează! Te aşteptăm la iertare, vindecare şi eliberare.

Există Dumnezeu …. Există speranţă !!! Vino şi tu!